Изложението ФЕРМЕР ЕКСПО 2019 се състоя на 14.09.2019

Алфа Комерс ООД ще бъде част от изложението „ФЕРМЕР ЕКСПО 2019”
11.09.2019
Значение на протеина в дажбата на животните
03.10.2019
Покажи още

Изложението ФЕРМЕР ЕКСПО 2019 се състоя на 14.09.2019

Изложението ФЕРМЕР ЕКСПО 2019 се състоя на 14.09.2019 год, Събитието представи реална връзката между животни- техните стопани- производителите на фермерски храни крайният потребител. Отново акцент на изложението бе показването на връзката между иновации и животновъдството в България чрез демонстрирането на вече внедрени и работещи иновативни решения

Изложението се проведе по инициатива на организацията на производители „Фермерско мляко“, с домакинството на Община Раковски и подкрепата на Министерство на земеделието, храните и горите, Държавен фонд „Земеделие“, Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството и Националната коневъдна асоциация. Официален гост на събитието е Асим Адемов – член на Европейския парламент от Групата на ЕНП, Комисия по земеделие и развитие на селските райони.

Акцент в тазгодишното изложение e аукционът за елитни говеда – млечно направление от породите Холщайн и Симентал.

За пръв път бе проведена изложба и демонстрация на породисти коне (Тежковози, Рисак, Фризийска порода и др.), както и изложба на Българско овчарско куче

Специално внимание бе отделено на чистите фермерски храни с участието на над 20 производители от цялата страна, сред които и местните производители от фермерските пазари в Пловдив..

Алфа Комерс ООД участва за втора поредна година, като затвърди поставените основи и впечатления от предходната година във „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ”. Тази година нашата компания представи цели 7 фолирани продукта (сочни фуражи), а така също и перфектно качество на люцерна, ливадно сено, пшеничена и ечемичена слама. Иновативните продукти, високото качество и безпрецедентния професионализъм отново бяха водещи при презентацията на всеки един продукт.

Повече за нашите продукти може да откриете на нашата уебстранциа alfacomerce.com, а така също и във Facebook, Instagram и на посочените телефони.

Алфа Комерс – Защото качеството е важно!