Зоотехния Експо

ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018
15.10.2018
Използването на качествени силажи – гаранция за успех във фермата
08.05.2019
Покажи още

Зоотехния Експо

Алфа Комерс ООД ще бъде част от специализираната изложба „Зоотехния”, която ще се проведе от 31 януари до 3 февруари 2019 г. в Солун, Гърция. Всички големи животновъдни и птицевъдни предприятия ще представят последните събития в сектора, като от важни видове добитък до машини, така също и  услуги и изследвания. Събитието ще се проведе за 11-и път и ще бъде най-голямото подобно на Балканите.”Зоотехния” отразява развитието в една от най-динамичните области на първичното производство, която е в процес на нови инвестиции и иновации.

Нашата компания ще представи визията си в изработването на силажи, сенажи, а така също и готови смесени дажби за животни. Базирани на безкомпромисни качествени маркери, доказани с лабораторни изследвания ,продуктите на Алфа Комерс ООД улесняват фермерите и дават готов продукт, който да допринесе добро отглеждане и повишаване на резултатите за телесна маса и количество мляко.

Зоотехния ще бъде съпътствана от богата програма от паралелни събития, обхващащи всички въпроси от интерес за животновъдството и птицевъдството.

Ще бъдат представени иновации за изграждане на съоръжения за добитък, храна за животни и използване на нови технологии за управление на животновъдни ферми.

Екипът на Алфа Комерс ООД ще очаква всички настоящи и бъдещи клиенти на щанда си в Зоотехния 2019, където ще може да се видят продуктите ни и да се отговори на всеки един въпрос.

Очакваме ви в Палата 16 Щанд 31 Зоотехния 2019!

За повече информация: https://zootechnia.helexpo.gr/bg