ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018

Зоотехния Експо
28.01.2019
Покажи още

ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018

Изложението се състоя на 14.10.2018 год, като негови организатори са “Фермерско мляко“ и Института за агростратегии и иновации, разбира се и с любезното съдействие на Министерството на земеделието, храните и горите.

Целта на изложението бе да се осъществи реална връзката между животни- техните стопани- производителите на фермерски храни крайният потребител. Акцент на изложението бе показването на връзката между иновации и животновъдството в България чрез демонстрирането на вече внедрени и работещи иновативни решения.

Бяха представени млади животни – говеда, биволи, кози, овце и постиженията при отглеждането на комерсиалните породи, развъждани в България, както и традиционни български породи коне и кучета. Акцентира се и върху фермерските продукти, като се даде възможност на фермерите да покажат произведените от тях млечни, месни и пчелни продукти.
Алфа Комерс ООД участва за първи път, но остави трайна следа сред участниците във „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018”. Иновативните продукти, високото качество и безпрецедентния професионализъм направи впечатление на всички присъстващи. Повече за нашите продукти може да откриете.