Алфа Комерс ООД ще бъде част от изложението „ФЕРМЕР ЕКСПО 2019”

Тънкости при храненето и отглеждането на овце
29.08.2019
Изложението ФЕРМЕР ЕКСПО 2019 се състоя на 14.09.2019
17.09.2019
Покажи още

Алфа Комерс ООД ще бъде част от изложението „ФЕРМЕР ЕКСПО 2019”

За втора поредна година Алфа Комерс ООД ще бъде част от изложението „ФЕРМЕР ЕКСПО 2019”, която ще се проведе на 14 септември в гр.Раковски. Българските животновъди и фирми в бранша ще представят последните събития в сектора. ФЕРМЕР ЕКСПО – РАКОВСКИ ще се проведе за 2-и път и тази година ще представи много повече участници, а така също и търг за животни .

Алфа Комерс ООД ще покаже богато портфолио от силажи, сенажи, а така също и готови смесени дажби за животни. Водени от безпрецедентното качество, иновативна технология и разнообразна насоченост, всеки един продукт  доказва с лабораторни изследвания какъв е правилния начин на работа.

Целта на Алфа Комерс ООД е да улеснява българските фермери, за да може българското животновъдство да върви прогресивно напред и да гони европейските си колеги. С добро отглеждане и повишаване на резултатите за телесна маса, а така също и количество мляко, българският фермер може да се конкурира успешно на западния пазар.

Екипът на Алфа Комерс ООД ще очаква всички настоящи и бъдещи партньори на ФЕРМЕР ЕКСПО 2019! На всеки ваш въпрос ние ще имаме отговор, защото когато говорим за земеделие и производство на фуражи, всичко трябва да бъде така, както трябва. Защото качеството е важно! Очакваме ви!